Cassie blev født i oktober 2014 i Kibæk, samme sted som vi i sin tid købte Kaisa.
Cassie er en utrolig aktiv og elegant - ikke så stor - tæve. Hun elsker udfordringer som agility og dog-parkour og hun er blevet glad for vand med alderen.
I maj måned 2015 var Cassie med på Bakkeskuet og fik følgende bedømmelse: feminint hoved og udtryk. Godt bid, velplacerede øjne, korrekt ansatte ører, stærk ryg, velansat lidt højt båret hale, velvinklet tilstrækkelig substans i kroppen, god brystdybde. Bevæger sig fint for alderen, korrekt pels og farve. SL BIR Hvalp.
Cassie har A i HD, 0 i AD og intet påvist i øjenlysning. Resultater fra januar 2017.

På sine "gamle" dage er Cassie blevet glad for Hoopers og ret god til det.

Kylie blev født 20. marts 2016 i Kibæk hos Kennel Shaggy Tollers. Kylie var en underholdende hvalp. Hun er halvsøster til Cassie (de har samme mor) og det kan man godt se. Vi forventer hun bliver lidt større end Cassie. Kylie elsker fart og spænding og er allerede i fuld gang med agility.
Kylie var på sin første udstilling i slutningen af november 2016 og fik en fin kritik som SL. Hun blev også BIR-hvalp. I Ballerup 23/9-17 fik hun karakteren Excellent med CK og i 2022 fik hun Excellent i Vemmelev på Toller-udstilingen.
Kylie har A i HD, 0 i AD og intet påvist i øjenlysning. Resultater er fra januar 2018. Kylie er også DNA-testet med testen Toller-panel fra USA.

Bibbi

Bibbi er Kylies hvalp og hendes far hedder Felix. Hun blev født 5. juni 2021 og er en rigtig dejlig tæve, som trives fint med sin mor og moster.

Bibbi er trænet med lydighed, triks, kropskontrol og er i fuld gang med agility. Hun elsker alle former for træning og er meget lærenem.

Bibbi er også startet med canihike sammen med Charlotte her i 22-23 og skal til sit første stævne i juni måned i Boserup Skov i Roskilde

Bibbi var til udstilling i november 2022 i Vemmelev som junior, hvor hun opnåede karakteren Excellent.

Planen er at Bibbi skal overtage Kylies plads som avlstæve i 2024, hvor hun er 3 år. Inden da skal hun naturligvis AD, HD, DNA testes og øjenlyses.

Del siden